Baza gastronomiczno-hotelarska

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

„Rozbudowa i unowocześnienie bazy szkolnictwa zawodowego, gastronomiczno-hotelarskiego z uwzględnieniem dostosowania do standardów unijnych”

 

Logotypy: Programu Regionalnego Narodowej Strategii Spójności oraz Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, herb Urząedu Marszałkowskiego woj. warmińsko - mazurskiego

Projekt sfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013.

Całkowita wartość projektu: 3 476 084,42 zł

Kwota dofinansowania z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego: 2 848 048,73 zł

Kompleks Gastronomiczno – Hotelarski został wyposażony w nowoczesny sprzęt, którego pozazdrościć mogą okoliczni hotelarze i restauratorzy. W Kompleksie Gastronomiczno – Hotelarskim kształcą się zarówno uczniowie szkół powiatowych jak i osoby dorosłe, w zawodach kucharz, hotelarz i innych związanych z rynkiem turystycznym.

Kompleks został oddany do użytku w październiku 2010r.

Podczas otwarcia Kompleksu nowoczesny sprzęt przetestowali znani szefowie kuchni z takich hoteli jak Sheraton i Bristol w Warszawie.

Autor: Anna Świder

Galeria


  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie